Ostoskori on tyhjä.

Takaisin kauppaan

Huom! Koirapuistosta tulee olla poistunut ennen seuraavan ajan alkua. Näin vältytään kohtaamisista portilla.

Sitoutuminen toimintaohjeisiin

Koirapuiston varaaja sitoutuu noudattamaan kotisivuilla kerrottuja toimintaohjeita. Varaaja on tietoinen siitä, että liikkuu alueella omalla vastuullaan. Yksityinen koirapuisto Pikkutähti ei vastaa ihmisille tai koirille sattuneista tapaturmista.

Huom! Isot porukat

Koska parkkipaikalle mahtuu n. 6 autoa, pyydämme ilmoittamaan esim. tekstiviestillä tai sähköpostilla, jos olette tulossa usealla autolla. Näin saamme varmistettua sulavat siirtymät.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Varausajan peruutus

Varatun ajan voi perua tai siirtää ilman kustannuksia vähintään 24 h ennen varattua aikaa. Peruminen tapahtuu joko kirjautumalla verkkopalveluun, soittamalla puh. 040 833 6304 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen peruutus@yksityinenkoirapuisto.fi. Peruutustapauksissa maksunpalautus tapahtuu käytetyllä maksutavalla.