Ajanvaraus

(4 tuotearviota)

Alkaen 42,00 

Luethan ajanvarausohjeet  ennen kuin teet varauksen.

Osasto:

Kuvaus

Luethan ajanvarausohjeet  ennen kuin teet varauksen.
 • 1-2 koiraa 42 e, primetime 50 e
 • 3-4 koiraa 63 e, primetime 75 e
 • 5-8 koiraa 84 e, primetime 100 e
 • yli 8 koiraa kysy tarjous!

Primetime ajat ovat viikonloppuisin klo 10-20.

Tunnin varaus pitää sisällään 55min puistoilua ja 5min autolle siirtymistä, eli puistosta on alettava siirtyä autolle noin 5min ennen seuraavan vuoron alkua. Pidäthän koirasi autossa kunnes edellinen puistoilija on saanut omansa autoon.

 

4 arviota tuotteelle Ajanvaraus

 1. Tuomas Teinonen (varmistettu kirjoittaja)

  1-vuotias cardigan corgimme innostui juoksemaan ja irrottelemaan enemmän kuin missään ympäristössä aiemmin. Alue tarjoaa myös tutkittavaa. Tykkäsimme kovasti ja varasimme jo uuden ajan.

 2. Julia (varmistettu kirjoittaja)

  Koirat kyllä tykkäsi alueesta. Ei haitannut vaikka oli päivän satanut. Suihkuun päästiin kyllä kotona heti ensimmäisenä! 🙂 Yhden tähden miinus siitä, että sivujen perusteella saatiin molemmat käsitys puiston olevan vieläkin suurempi. Mutta tilaa oli kahdella koiralla juosta riittämiin, kiva paikka.

 3. Anna

  Hinnasto saisi olla jokseenkin omistajakohtainen.. jos omat kotona asuvat koirat haluaisin viedä puistoon tutustumaan niin se maksaisi 100e joka on jo melkoinen hinta alle tunnin ulkoilusta yhdelle ihmiselle. Kasvattajat olisi kuitenkin hyvä kohderyhmä tälläiselle paikalle kun helposti suosittelisivat hyvää paikkaa kasvateilleenkin 🙂

 4. Pirkko Ekholm (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana kaunis puisto! Saksanpaimenkoiratyttösemme on aina ihan liekeissä kun pääsee juoksemaan kovaa vauhtia ympäri puiston. Järjestimme siellä myös koirasynttärit joihin osallistui kuusi saksanpaimenkoirakaveria. Saimme tilata myös ihanat uunituoreet korvapuustit ja kahvit ihmisille puistoon toimitettuna. Suosittelen lämpimästi Pikkutähteä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *