Valitse itsellesi sopiva aika kalenterista. Mikäli haluat laittaa nuotion tulille, varaa kahden tunnin aika tai päivän viimeinen aika (klo 21), ja ilmoita siitä ajanvarauslomakkeen lisätietoja kohdassa tai tekstiviestillä/puhelimitse viimeistään vuorokautta ennen varauksen alkua niin tiedämme toimittaa nuotiopuut paikanpäälle.

Mikäli haluat opastusta esimerkiksi ensimmäisellä kerralla tullessasi, varaa aika ajoissa ja mainitse siitä ajanvarauslomakkeen lisätietoja kohdassa niin tulemme parkkipaikalle vastaan.

Ollessanne isommalla porukalla liikenteessä  (yli 5 autoa) pyydämme ilmoittamaan siitä hyvissä ajoin niin osaamme huomioida asian parkkipaikalla.

Ajanvarauksen peruutus

Varatun ajan voit perua laittamalla viestiä numeroon 040 8336304 tai sähköpostia osoitteeseen peruutus @yksityinenkoirapuisto.fi 

Vähintään 24h ennen varatun ajan alkua tehdyistä peruutuksista palautetaan maksu käytetyllä maksutavalla.

Kymppikortti

Kymppikortti on sarjakortti jonka ostamalla saat varattua kymmenen puistoilutuntia 1-2 koiralle edullisesti ja joustavasti. Puistoiluajat ovat vapaasti valittavissa aukioloaikojen puitteissa. Kortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Kortti on henkilökohtainen mutta mikäli tulet vain yhden koiran kanssa voit ottaa kaverin mukaan. Ole yhteydessä mikäli kymppikortti isommalle koiramäärälle kiinnostaa. Hinta määräytyy koirien lukumäärän mukaan.